Cursussen en workshops

Niets geeft zo veel voldoening als zelf iets maken. Schapengoed biedt cursussen en workshops voor volwassenen en kinderen. Met een hapje en een drankje en eventueel met een heerlijke lunch.
Samen met vrienden, collega’s of familie creatief aan de slag gaan blijkt een succes
Het aanbod is divers. Spinnen, breien, haken, nat of droog vilten, vacht- of kunstvilten, het kan allemaal. Net wat u wilt.
In overleg bepalen we de datum, de activiteit en de prijs.

Kinderfeestjes

Kinderpartijtjes zijn er in allerlei vormen, maar een kinderfeest bij Schapengoed is iets speciaals. De wens van het feestvarken staat daarbij uiteraard centraal.
We maken er een echt feest van en de kinderen gaan met een leuke eigen creatie naar huis, variërend van een vrolijke ketting tot een bosje kleurige viltbloemen.

Lezingen en markten

Schapengoed verzorgt in het hele land lezingen over het prachtige natuurproduct wol. Er wordt uitgebreid verteld over de herkomst en geschiedenis van wol en natuurlijk over de verwerking en toepassingen.  De dialezing duurt ruim een uur en wordt onderbroeken door een pauze. Ook is er een uitstallingen van allerhande producten.

Regelmatig is Schapengoed aanwezig op markten. Met name die markten waar het zelf maken en natuurlijke producten centraal staan.